torek, 29. maj 2018

VOLITVE 2018- ZEDINJENA SLOVENIJA

Za nekoliko lažjo odoločitev, predvsem pa zato da nagovorim čim več državljanov do tega, da se volitev udeleži, sem se odločil, da povzamem politično dogajanje pred parlamentarnimi volitvami. Na svojem blogu bom namenil objavo vsaki politični opciji, ki je name naredila takšen ali drugačen vtis in to z enim samim razlogom, da vas nagovorim k temu, da se volitev udeležite.

Zedinjena Slovenija je stranka na katero sem postal pozoren že na predsedniških volitvah, kjer je bila po mojem mnenju neupravičeno spregledana in ignorirana, kar so potrdili tudi kasnejši rezultati. Nepravica na kateri stranka temelji in ironično, nepravica, ki ji na nek način godi.


Zdinjena Slovenija opozarja na to da se krade, da so vsi enaki, levi, desni, ni pomembno, vsi so enaki in vsi izkoriščajo slovenski narod. Nagovarja točno tisto, kjer se zaključi večina političnih debat. To da se samo krade in to da se ne da ničesar spremeniti. Če ste takšnega mnenja potem je Zedinejena Slovenija vaš glas. Glas razočaranih in od politikov okradenih državljanov, ki želijo zapreti tajkune in imajo dovolj deljenja na leve in desne.
V prejšnjem odstavku sem zapisal, da stranki na nek način celo koristi to da se ji dogaja nepravica v medijskem prostoru in res ji. Sicer se ji s tem onemogoča dosegati volilno telo po hitrejši poti, ampak ji na drugi strani potrjuje krivice, ki se dogajajo v državi in katere želi Zedinjena Slovenija preprečit. Takšno okolje daje stranki kredibilnost za predstavnika majhnega človeka izkoriščanega iz strani elit in to ji na dolgi rok jača volilno bazo za uresničitev volilnega programa, ki ga dodajam na spodnji povezavi. 

KLIK do programa Zedinjena Slovenija



2 komentarja: